OM ESPORT SERVICE


Ny direktør i Esport Service ApS

 

Covid-19 pandemien har over de sidste par år, ramt hårdt ind i mange brancher og virksomheder. Især uddannelsesområdet og det kulturelle område med events, sport, shows, arrangementer osv. har været hårdt ramt, da det i perioder i store træk har været lukket helt ned.

Esport Service ApS har i den henseende også haft en svær tid, da det primære arbejdsområde har været undervisning af esport på skoler rundt omkring i landet. Som mange andre har vi også måtte kæmpe for overlevelsen.

Omend Covid-19 endnu ikke har sluppet Danmark, så kan vi dog ane lidt mere stille vand fremafrettet, og så er det tid til at se på både vores eksisterende grundlag og herunder de mulige udviklinger og forandringer vi skal igennem.

Bestyrelsen og direktionen i fællesskab har derfor enstemmigt valgt en ændring i den daglige ledelse.
Adm. Direktør og medejer Simon Baghlani Reffsøe træder tilbage og indtager en mere diskret rolle alene som medejer af selskabet, og i stedet indtræder Lars-Michael Thomsen som adm. Direktør for Esport Service ApS

 

Kære alle

Det er med stor begejstring at jeg bringer denne nyhed ud i dag. Fra dags dato vil der være ny ledelse at finde i Esport Service. Jeg går dermed officielt af som direktør, og ind kommer der et frisk pust af ny energi som jeg ved bringer en masse spændende tiltag med sig.

Opgaverne i Esport Service heriblandt kerneopgaven og vores produkt, har over de seneste par år skiftet karakter i både udførsel og form. Derfor vurderer bestyrelsen i Esport Service og jeg selv at det er formålstjenstligt overdrage ledelsen til en profil med nævneværdig større ekspertise på disse nye områder for virksomheden.

Det har været 2 og et halvt år fyldt med virkeligt spændende opgaver og karakteropbyggende beslutningstagen, og jeg er taknemmelig for alt hvad jeg tager med mig videre herfra. En stor tak til alle samarbejdspartnere, kunder samt spændende iværksættere og esport entusiaster som jeg har mødt gennem årene. Det har været en kæmpe fornøjelse at sparre med jer alle!

Det har ikke været et par nemme år med syn på samfundets nuværende situation. Men vi kom igennem!

Fremadrettet vil jeg stadig være at finde i forbindelse med Esport Service, dog mere i baggrunden som partner i virksomheden.”, Simon Baghlani Reffsøe.

 

Den nye direktør bliver den 35-årige Lars-Michael Thomsen, som før har arbejdet i Esport Service. Samt arbejdet fuldtid med esport i mere end 5 år og har derfor et indgående kendskab til branchen.

 

Jeg begyndte min lederkarriere som ansvarlig for personalet i restaurationsbranchen, men siden har jeg arbejdet i rigtig mange funktioner og haft mange forskellige roller. Det har givet mig en god forståelse af alle dele af driften i virksomheden, og det ser jeg bestemt som en fordel.

Jeg kender Esport Service rigtig godt fra tidligere, men samtidig så er det en stor fordel, at Simon stadig varetager sin plads i bestyrelsen, når jeg nu skal træde op og tage det højeste ansvar. Min rolle bliver også i at udarbejde den strategi, der gør, at Esport Service forsat formår at bringe esporten op på et højere niveau, ikke kun i Danmark, men også resten af verdenen.”, Lars-Michael Thomsen

 

Den arbejdende bestyrelse vil fortsat funger som hidtil, og med dette ser vi frem til at fortsætte det unikke arbejde med esport og uddannelse som Esport Service ApS var pioneer på.

Adm. Direktør Lars-Michael Thomsen er indtrådt per 3. januar 2022.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kontakt :
Partner, Simon Baghlani Reffsøe, sbr@esportservice.dk,
Adm. Direktør, Lars-Michael Thomsen, lmt@esportservice.dk 31585800

 

 

Talenter (scouting og udvikling)

Via vores tætte kontakt med mange undervisningssteder, turneringer og events
kan vi både finde talenter og arbejde med at udvikle dem.
Kontakt os for en uforpligtende snak om scouting og talent udvikling

Undervisning

En kolossal stor interesse for eSport har givet mange forskellige uddannelsessteder stor succes med at indføre eSporten på skolerne.
Vi varetager allerede undervisning på en lang række efterskoler, idrætsskoler, folkeskoler og et gymnasium.
Vi kan enten varetage hele opgaven, lige fra hvordan lokalet skal opbygges til hvordan der skal undervises, eller vi kan hjælpe med dele som skolen ikke kan håndtere selv.
Læs mere under undervisning

Foredrag

Vi tilbyder en lang række af foredrag til skoler, kommuner, virksomheder, klubber og foreninger.
Se under Foredrag

Events

Vi kan levere en række forskellige løsninger til arrangementer, hvad enten det er til virksomheder, foreninger, kommuner eller lanparties.
Kig under events for mere info

eSport for virksomheder

Investorer såsom sponsorer er i fuld gang med at kaste sig over eSporten,
men hvordan griber man det an?
læs mere under virksomheder